Omlet na słono

wytrawnie na śniadanie lub kolację

Składniki:

  • 3 jajka
  • szczypta soli
  • 3 pieczarki
  • 1/2 zielonej cebulki
  • oliwki
  • łyżeczka oleju kokosowego

Przygotowanie:

Posiekaj pieczarki i cebulkę. Na patelni rozgrzej olej kokosowy. Wbij jajka do miseczki, dodaj sól i poszatkowane warzywa. Wymieszaj i wlej na rozgrzaną patelnię. Na górę dodaj oliwki. Na patelnię nałóż pokrywkę, żeby omlet wypiekał się równomiernie od góry i od dołu. Trzymaj na patelni aż zobaczysz, że jajko się ścięło.

 

Podobał Ci się post?



PODOBNE

Obserwuj mnie na

Instagram

O mnie

Monika Wieczorek

Z zawodu architekt z zamiłowania doświadczony instruktor fitness, trener personalny i początkujący dietetyk. Maniaczka wszelkich form aktywnego spędzania wolnego czasu. Prywatnie żona i mama dwóch aktywnych córeczek.

Newsletter

Zapisz się do newsletter aby być na bieżąco z nowościami oraz wydarzeniami na fitpassion.pl.


Zapisując się do newslettera otrzymujesz:

  • regularne zestawienie nowości na moim blogu
  • darmowe porady dietetyczne
  • wyjątkowe przepisy kulinarne

Współpraca

Do tej pory współpracowałam m.in. z takimi markami jak:

banner